Italien 2018

Hej!

Som några vet har Finspångs Skolmusikkår varit på en musikresa i somras. Vi brukar genomföra musikresor vartannat år och i år var det dags igen och denna gång blev det Italien. I nu 30 år har det arrangerats en musikfestival för svenska blåsorkestrar i Lido de Jesolo. Denna festival har kåren varit på förut, senast som 2008 var kåren där. Dock går antalet resenärer som var med för 10 år bland dom som var med i år att räkna på en hand. Det här var dock sista året som denna festival skulle arrangeras så det blir nog inte mer Italien, i alla fall inte med detta koncept. Sammanfattningsvis var alla resenärer väldigt nöjda med resan och vi ser tillbaka på den med stor glädje. Bifogar en länk till en artikel skriven av NT gällande resan.

//Finspångs Skolmusikkår

https://nt.se/nyheter/finspang/italien-ny-arena-for-skolmusikkaren-om5411683.aspx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *